Brandsstationen, uppmätning

Brandstationen i Gnesta Brandstationen i Gnesta

Uppmätning av Brandstationen gjordes på uppdrag av Gnesta Förvaltnings AB inför ombyggnaden till Gnesta praktiska gymnasium. Uppdraget var att skapa moderna digitala handlingar i olika format t.ex. .dwg, .pln samt .ifc. Hela huset modellerades digitalt upp i 3D, för att sedan ligga som underlag för handlingar till ombyggnaden.

Byggnaden ligger centralt i Gnesta och består av ett högt slangtorn i den norra delen samt nu oanvända träningstrappor och övningsrum för brandmännen.  Mellandelen är en två-våningsbyggnad med källargång. Här finns garage, gymnastiksal, kontor mm för brandförsvaret och polisen. Den södra delen av byggnaden, närmast Torggatan, är en sju-våningsbyggnad med bostadslägenheter.

  • Byggherre: Gnesta Kommun
  • Byggår: 2010
  • Yta:
  • Ort: Gnesta
  • Medverkande: Katarina Gunnarsson
Annat i den här kategori: Vitalisskolan, uppmätning »

e-post: info@asmussens.se

© Erik Asmussens stiftelse 2015 | Logga in